Wij doen natuurlijk nog meer

Vision is mijn ‘proeve van bekwaamheid’. Met dit liefdevol gemaakte magazine laat ik zien waar ik voor sta en wat mijn smaak is. In opmaak klassiek, in de tone-of-voice juist verrassend. Maar ik verzorg ook heel graag úw brochure of eigen magazine, of een gedeelte ervan (bijvoorbeeld alleen de lay-out of de tekst). De lijnen zijn ultrakort (want u hebt slechts met mij te maken) en ik ben wars van formaliteiten. Als het klikt, klikt het en gaan we aan de slag, zonder (bijvoorbeeld financiële) verrassingen achteraf. Zo zit ik er een beetje in.

U betaalt geen overhead: de receptioniste heb ik met verlof gestuurd... Mijn netwerk van fotografen, illustratoren en journalisten is van hoog niveau en zet ik in overleg in waar nodig en/of gewenst.
Met mijn ruime ervaring in met name publiekstijdschriften, custom magazines en advertenties/advertorials kunt u uw voordeel doen!

Neem contact met mij op om een geheel vrijblijvende afspraak te maken. Ik spoed mij dan naar u toe,
maar vanzelfsprekend bent u ook welkom op mijn werkplek: de espresso is van Buscaglione, de wijn is van De Bruijn Wijnkopers en u mag zoveel als u wilt.