Links

P. de Bruijn Wijnkopers in Nijmegen. Eric en Joost de Bruijn zijn goede vrienden van me die de top van de Franse wijn in huis hebben.
Vision-aanhangers van het eerste uur. Twee keer per jaar laten zij een eigen versie van Vision maken. Laat u op hun mailinglist zetten!
www.debruijnwijnkopers.nl

Chopard. Allemachtig, wat een mooie spullen en wat een lifestyle... We kunnen het zelf niet betalen, maar mijn lezers vaak wel!
www.chopard.com

L'Entrecôte et les Dames. Een begrip in Amsterdam. De klassieke formule maar dan gebracht door mijn lieve vriendin Wilmar te Winkel.
Oh ja, een sliptongetje kan je er ook krijgen!
www.entrecote-et-les-dames.nl

Restaurant Le Garage in Amsterdam. Nadere introductie natuurlijk overbodig. Joop gaat er altijd even voor zitten als ik het nieuwste nummer van Vision kom brengen.
www.restaurantlegarage.nl

Restaurant Visaandeschelde in Amsterdam. Saskia en Michiel zijn recordhouder Vision-weggeven. En dat zijn er echt veel want het is altijd loeidruk bij ‘Vis’.
www.visaandeschelde.nl

Frank's Smokehouse in Amsterdam. Nee, geen coffeeshop (daar ben ik nou eenmaal tegen), maar wel de lekkerste rokerij van de stad.
De buren klagen niet! Hét adres voor echte wilde zalm.
www.smokehouse.nl

Chateaubriand. Huh, weer vlees? Ja natuurlijk, iedereen denkt altijd dat ik alleen maar vis eet. De – helaas onlangs overleden – legendarische Eimert Teekens heeft met zijn dochter Adèle en meesterslager Johan van Uden het allerlekkerste Schotse dry-aged meat in de markt gezet dat u ooit geproefd heeft. De omweg waard!
www.chateaubriand.nl

Porsche. Mijn jongensdroom. Ooit moet het toch lukken? 
www.porsche.nl

Bentley. De GT. Voor de variatie in dromen. Ik kan niet kiezen. Maar dat hoeft ook (nog) niet.
www.leusden.bentleymotors.com

Restaurant Bridges in Amsterdam. In Hotel Sofitel Legend The Grand. Vis (en meer) met een ster. Iedereen zegt ‘Bonjour’ en ‘Bonsoir’ en je voelt je er helemaal thuis.
www.bridgesrestaurant.nl

Rhima vaatwasmachines. Voor de profs. Als ik een restaurant had nam ik die ook, want eigenaar/directeur Paul van der Top heeft met zijn enthousiasme zelfs míj overtuigd van de kwaliteit. Die hij duidelijk herkent, want hij is enthousiast Vision-adept.
www.rhima.com

Kunsthandel Peter Pappot in Amsterdam. Ook zo’n goede vriend die Vision prachtig vindt. En hij heeft er verstand van, kijk maar in zijn galerie vol met 19e- en 20e eeuwse meesterwerken. De nieuwste Vision ligt er ook altijd.
www.pappot.com

Les Patrons Cuisiniers. Vijfentwintig absolute toprestaurants verenigd in een echte vriendenclub. De eigenaar kookt, en zo hoort het natuurlijk eigenlijk ook. 
www.lespatronscuisiniers.nl

De Kaviarist. Als het om kaviaar gaat is er natuurlijk eigenlijk maar één man in Nederland die er toe doet: Jacobus Toet. Hij mag dan wel zijn eigen naam niet meer op zijn producten zetten, voor de echte top moet je natuurlijk wel bij hem zijn. Onder de trotse naam De Kaviarist brengt hij nu zijn waren aan de man. De gerookte zalm mag er overigens ook zijn! 
www.kaviaar.nl

Nice to Meat - importeurs van het enige echte 100% Japanse wagyu-vlees. Ik kan u vertellen: een onvoorstelbare smaakervaring. Bijna nergens te krijgen voor particulieren, maar nu op internet te bestellen!
www.japanese-wagyu.com

Fellini Home. De legendarische interieurwinkel die jarenlang op de Willemsparkweg in Amsterdam zat, is nu op het internet te vinden. De onberispelijke smaak van Leonie Bouvy past vast bij die van u! 
www.fellini-home.nl

Klaver Van der Hooft Posch Advocaten. Als er eens iets aan de hand is staan ze mij bij. Soms is een brief al genoeg, maar dit kantoor uit Hoorn gaat tot het gaatje voor u.
www.klaver-partnersadvocaten.nl

Ramón Mossel Real Estate. What's in a name? Gerenommeerd makelaarskantoor in Amsterdam-Zuid. Zij voelen zich thuis bij Vision, en u voelt zich vast thuis in het huis dat ze voor u vinden.
www.ramonmossel.nl

Prins & Dingemanse. U weet natuurlijk wel, van de mosselen en de oesters. Van de laatste kan ik u, op basis van eigen ervaring, de 'Caresse' aanbevelen. Een mooie volle, bijna niet-Nederlandse oester...
www.prinsendingemanse.nl

Hotel De L'Europe in Amsterdam. Met hun geweldige tweesterrenrestaurant Bord'Eau, waar Richard van Oostenbrugge de scepter zwaait. Ze organiseren zo veel parties dat het lijkt alsof het altijd feest is in het hotel. En eigenlijk is dat ook wel zo.
www.leurope.nl

De Summum Lounge op Schiphol-Oost. Als u dit eenmaal heeft gezien weet u waar u uw volgende meeting of presentatie houdt. On-Nederlandse allure. Hapjes van de Bokkedoorns**. Wereldtop, en daarom landen de vele private jets ook vlak voor de deur.
www.summumlounge.nl

Stalman & Bronswijk. Edelsmeden uit Maastricht. Geen standaard repertoire, geen bekende merken. Nee, fantastische originele ontwerpen van Margareth Stalman, waarmee u absoluut de show steelt.
www.goudsmid.com